Sporten i Danmark

Hverken hurling eller gælisk fodbold er ret udbredt i Danmark. Ikke ret mange ved, hvad sportsgrenene går ud på, og faktisk er det ganske få, som overhovedet har hørt om dem før.marathon-310943_960_720

Bor man i København eller omegn har man dog mulighed for at prøve kræfter med en af sportsgrenene. Copenhagen GAA, der holder til på Christianshavn midt i hovedstaden, er en af de få klubber i landet, som tilbyder hurling og gælisk fodbold. Udover træningen er der endda mulighed for at deltage i turneringer andre steder i Skandinavien; allerede i sommeren 2015 er Sverige vært for intet mindre end 3 turneringer inden for gælisk fodbold; København har også tidligere været vært for turneringer både inden for hurling samt gælisk fodbold.

Get your Ladbrokes Bonus Code here.

Bor du et andet sted i Danmark end lige København, skal du bestemt ikke holde dig tilbage. Et medlemskab i klubben er stadig mulig – i stedet for at deltage i klubbens træning, skal du blot træne hjemmefra og slutte op med holdet, når der rejses rundt til turneringer.

Har du brug for mere viden og information om sportsgrenene og deres udbredelse her i Danmark? Internettet er fyldt med svar, og her på bloggen vil vi selvfølgelig også holde dig opdateret. Derudover kan vi anbefale diverse lærebøger om emnet. Når du ved nok om hurling og gælisk fodbold, kan du jo tage det til et andet skridt – nemlig odds og betting. Flere bookmakere i Danmark har nemlig de irske nationalsportsgrene på programmet, når der sættes odds for kommende kampe. Hold øje med bookmakerne – så kan du måske tjene en ekstra skilling på din viden om sporten, hvis ikke du har mod på at dyrke den selv.

Comments
  1. Mr WordPress | Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *